Rubriky
Čekatelský lesní kurz Kurzy

Čekatelský lesní kurz – JIŘÍ JEŽEK

Tento Brněnský čekatelský kurz měl 3 víkendovky a letní část. První byla v nějaké dědině u Tišnova byla celkem vydařená ale hrozně vyčerpávající-to asi díky poslední hře-Rozrazil market (kdo hrál tak pochopí kdo ne tak by měl jet na Rozrazil) a ještě kvůly trochu jinému pojetí času.. ale stejně tuhle víkendovku hodnotím kladně stejně jako celý kurz. Druhá víkendovka byla v Brně , byla také celkem náročná hlavně když jsme do 3 rano hraly velkou hru po městě a mám z ní z celého kurzu největší zážitky.

Na konci prázdnin přišlo to na co jsme se všichni učastníci těšily a to byla letní část která trvala 14 dní a byla u obce Domašov , která leží asi 60 km od Olomouce. Ubytovaly nás v na skautské poměry “ luxusní rezidenci“  v každém pokoji byli postele a sprcha. Celkově to tam měli pěkně zařízené. Byla tam spousta zajímavého programu. Obzvlášt bych vypíchl večerníček a bar které byli každý den v pozdních hodinách. Oproti víkendovkám tam bylo hodně volného času a také málo fyzicky náročných programů.

První měsíc v říjnu se konala poslední víkendová akce jež byla ve znamení zkoušek kam se dostavili všichni krom jednoho. Celkově se nás tedy na zkoušky dostavilo 32 což už je slušný počet. Rozdělili nás na 3 skupiny rozeseté různě po Brně, psaly jsme celkem 5 testů které jsme stihly v rekordním čase neboť na klubovně kde jsme byli netopili. Všichni jsme se sešly v Selesiánském domě kde další den probíhaly ustní zkoušky. Díky mé skvělé domácí přípravě jsem musel dělat

“reparát“  jen ze zdravovědy a bezpečnosti což se mi nakonec povedlo.

Celkově hodnotím tento kurz velmi pozitivně a to hlavně díky zážitkům a profesionálnímu přístupu instruktorů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

nine + 19 =