Rubriky
Čekatelský lesní kurz Kurzy

Čekatelský lesní kurz ODYSSEA 2018 – Loki

Čekatelský lesní kurz Odyssea mě zaujal hned na začátku. Pro přihlášení totiž nestačilo vyplnit dotazník, ale měli jsme si vymyslet nějakou osobní výzvu a splnit ji. Už to mi bylo zárukou, že tam nejspíš poznám zajímavé lidi.

1. prodloužený víkend se odehrával v jižních Čechách a od začátku do konce byl nabušený hrami v tématu i mimo, přednáškami, seznamováním a zpíváním do rána. Byli jsme tam 4 dny a odjížděli jsme sice naprosto vyčerpaní, za to ale nadšení a namotivovaní. 2. Víkend byl zase ve středních Čechách a rozhodně nás nezklamal. Utekl rychlostí blesku a my už jsme se jenom mohli těšit na letní běh.

Ten byl pro změnu v severních Čechách a trval 10 dnů. 10 dnů ve kterých jsem se ani chvilku nenudila. Přednáška střídala přednášku, proložené většími i menšími hrami, při kterých jsme se mohli dost vyřádit a lépe poznat, zkusit si pořádnou práci v týmu i ukázat co v nás je jako v jednotlivcích. Celý kurz spojovala pohoda. Ať už pohodová atmosféra, pohodoví instruktoři, nebo pohodové večery s kytarou. Neříkám, že to chvilkama nebylo náročné, sáhla jsem si i na dno, ale hodně mě to posunulo a můžu Odysseu vřele doporučit každému, kdo chce kurz pořádně zážitkový a zároveň se toho hodně naučit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

five + 6 =